Gaasterlander Kruidenvarken

Vleessoort
Land van herkomst
Glutenvrij
Lactosevrij
Gaasterlander Buik
De porc belly voorafgaand marineren en in een uurtje of 3 garen.
€ 1,85 100 gram
Gaasterlander Filet (heel)
De filet is een van de magerste stukken van het varken, afkomstig van de rug.
€ 1,69 100 gram
Gaasterlander Filetlapje
Een heerlijk mager stukje vlees. Kort bakken, heerlijk mals; iets rosé is helemaal OK!
€ 1,79 100 gram
Gaasterlander Fricandeau
De fricandeau is een mager vleesdeel gesneden uit de bil van het varken.
€ 1,89 100 gram
Gaasterlander Gemarineerd Filetlapje (bruine marinade)
Een heerlijk mager stukje gemarineerd vlees . Kort bakken, heerlijk mals; iets rosé is helemaal OK!
€ 1,79 100 gram
Gaasterlander Gemarineerd Filetlapje (groene marinade)
Een heerlijk mager stukje gemarineerd vlees. Kort bakken, heerlijk mals; iets rosé is helemaal OK!
€ 1,79 100 gram
Gaasterlander Gemarineerd Filetlapje (rode marinade)
Een heerlijk mager stukje gemarineerd vlees. Kort bakken, heerlijk mals; iets rosé is helemaal OK!
€ 1,79 100 gram
Gaasterlander Haaskarbonade
Het magerste stukje van het varken; de haas, omsloten door de ribben.
€ 1,89 100 gram
Gaasterlander Oester
De oester is een hoogwaardig stukje vlees van de achterham van het varken.
€ 1,85 100 gram
Gaasterlander Poulet
Pouletvlees oftewel nasivlees wordt veel gebruikt voor oosterse (wok) gerechten. Lekker mals en snel gaar.
€ 1,49 100 gram
Gaasterlander Procureur
De procureur oftewel de nek van het varken is heel erg smaakvol door zijn combinatie van vlees, spieren en spek.
€ 1,69 100 gram
Gaasterlander Procureur Rollade
Vlees, kruiden, vakmanschap en wat touwgaren; zo mals en vol van smaak!
€ 1,85 100 gram
Gaasterlander Procureurlapjes
Afkomstig van de nek van het varken, ook wel procureur genoemd; zo sappig vindt je ze nooit!
€ 1,69 100 gram
Gaasterlander procureurrollade
Doorregen vlees, kruiden en wat touwgaren; zo mals en vol van smaak!
€ 1,89 100 gram
Gaasterlander Ribkarbonade
Afkomstig van de rib van het varken. Voor de echte kluivers onder ons; meer dan genieten!
€ 1,69 100 gram
Gaasterlander Ribkarbonade
De rib van het varken. Voor de echte kluivers onder ons; meer dan genieten!
€ 1,69 100 gram
Gaasterlander Ribroast/ Rack
Perfect om aan het stuk te garen op de barbecue of in de oven, succes verzekerd!
€ 1,69 100 gram
Gaasterlander Rookworst
De rookworst laat zich graag verenigen met een Hollandse stamppot of als basis voor de snert
€ 1,85 100 gram
Gaasterlander Saucijs
De saucijs wordt gemaakt van verschillende vleesdelen van het varken. Bak hem in de pan of op de BBQ.
€ 1,39 100 gram
Gaasterlander Schnitzel
Afkomstig van de bovenbil of de lende van het varken, lekker dun en ietsje krokant!
€ 1,79 100 gram
Gaasterlander Schouderkarbonade
Afkomstig van de schouder en de nek van het varken. De meest sappige variant van de karbonade.
€ 1,65 100 gram
Gaasterlander Spareribs
De ribben, goed gemarineerd en afgebakken in de oven of op de barbecue; om je vingers bij af te likken!
€ 1,69 100 gram
Gaasterlander Speklappen
Ook wel Porc Belly genaamd. Goed doorbakken, het lekkerst!
€ 1,79 100 gram