Gaasterlander Filetlapje
Omschrijving

Het Gaasterlander Filetlapje is een mager stukje varkensvlees. Erg geschikt om even kort in de pan op hoog vuur te bakken. Bak beide zijden licht bruin (op hoog vuur aanbakken, als er witte eiwitten verschijnen op de randjes omdraaien) en voeg slechts een beetje peper en een ietsje zout toe. Daar hoeft geen sausje aan toegevoegd te worden. Tip: snij eens satéstukjes van de filetlapjes en rijg ze aan een stokje. Perfecte en magere saté.

Het vlees van het Gaasterlander Kruidenvarken is niet zomaar varkensvlees. Alles binnen de keten is ingericht op gezondheid van het varken en op het voorkomen van stress. Beide aspecten zijn onlosmakelijk verbonden aan de kwaliteit, smaak en de houdbaarheid van het vlees. De hoge kwaliteit van het Gaasterlander Kruidenvarken ontstaat doordat:

  • 15 familiebedrijven nauwgezet samen werken;
  • Het Gaasterlander Kruidenvarken een uniek ras is, dit herken je o.a. in de smaak van het vlees ;
  • De deelnemende boeren gecertificeerd zijn volgens Beter Leven 1 ster;
  • De varkens dagelijks minimaal 3 soorten granen eten aangevuld met een portie kruiden;
  • Gaasterlander het enige concept in Nederland is dat traceerbaarheid biedt vanaf de boer tot en met de slagerij.

Gaasterlander Filetlapje

Een heerlijk mager stukje vlees. Kort bakken, heerlijk mals; iets rosé is helemaal OK!

€ 1,79
100 gram
€ 17,90 per Kilo
Allergenen en ingrediënten
Varkensvlees
Allergenenvrij
Nederland
Ja
Ja