Een toonbank vol lekkers!
Waar iedere Uw Slager iedere dag zijn best voor doet!

Passie voor kwaliteit... Ambachtelijk lekker!

Uw Slager is dé ambachtelijke vakman, die verstand heeft van het beste vlees en lekkerste vleeswaren. Ons assortiment wordt gekenmerkt door; Ambachtelijk vakmanschap, Traditie in smaak en Passie voor kwaliteit.

Dat betekent dat u bij Uw Slager altijd de beste kwaliteit koopt. Lekker, vers en mals. Bovendien worden de meeste van onze producten in eigen huis gemaakt. Zo kunnen wij u gegarandeerd de meest smaakvolle producten bieden, van échte slagerskwaliteit. Wij vinden het bovendien belangrijk u keuze te bieden en inspiratie in de vorm van bereidingstips, productinformatie en smaakvolle recepten.

Wij hebben alles in huis wat u van een ambachtelijke specialist mag verwachten. Van gehakt, saucijzen of ouderwets lekker suddervlees, tot en met de lekkerste vleesspecialiteiten voor de feestdagen. Wij helpen u graag bij uw keuze.

Iedere week leuke nieuwe producten in de aanbieding

Speciaal voor u gemaakt
Wilt je wel eens iets nieuws, iets bijzonders of verrassends proberen? Dan heeft Uw Slager de perfecte oplossing. Iedere twee weken vindt u bij Uw Slager een andere, unieke vleesvariatie... Speciaal voor u gemaakt!
Voordeel pakker
Soms is het gewoon fijn en vaak ook nodig: gemakkelijk en snel een stukje vlees op tafel zetten. Maar naast het feit dat het snel klaar moet zijn, wil je ook iets lekkers eten tegen een eerlijke prijs. Daarom vind je bij Uw Slager elke week bijzondere 'Voordeelpakkers'.
De mooiste vleeswaren
Vleeswaren kennen diverse toepassingen. Bij Uw Slager is er 1 belangrijke overeenkomst: ambachtelijke smaak! De meeste vleeswaren worden in eigen worstmakerij gemaakt. Iedere week zetten we een vleeswaar voor jou in de spotlight!

Barbecue voor iedereen!

Barbecueën is bij Uw Slager pure verwennerij! Lekker buiten eten en genieten van lange dagen met vrienden en familie in de zon. Daar hoort sappig gegrild vlees bij met de échte smaak en kwaliteit van Uw Slager. We laten je zorgeloos genieten en maken de barbecue compleet met frisse salades, knapperig stokbrood en smaakvolle sauzen.

Kijk hier online voor het barbecue assortiment van jouw Uw Slager -> 

Rundvlees
Voor botermals rundvlees moet u bij Uw Slager zijn! En dan hebben we het zeker niet alleen over de kogelbiefstuk, maar bijvoorbeeld ook over heerlijk stoofvlees dat het rund ons biedt. De passie van iedere Uw Slager, een topkwaliteit stukje rundvlees: vers, smaakvol, mals & met liefde afgesneden.
Varkensvlees
Varkensvlees is sappig en neutraal van smaak waardoor het zich goed laat combineren met diverse kruiden en groenten. Ieder stukje vlees wat bij u op tafel komt is door de handen van de vakman geweest, voor elk wat wils: een mooi mager filetlapje, dikke boerenkarbonade of een heerlijke gevulde creatie. U kunt elke dag iets anders op tafel zetten.
Kipspecialiteiten
Kippenvlees is bijzonder veelzijdig. Het kan op verschillende manieren bereid worden. Daarnaast kunt u het op alle mogelijke manieren combineren. Kippenvlees is gemakkelijk te bereiden. Denk bijvoorbeeld aan filet, kipdijvlees of schnitzels. Geen tijd om te koken? Bij Uw Slager kunt u ook terecht voor heerlijke gegrilde kipproducten!

Heerlijke gourmetten met familie of vrienden

Iedere Uw Slager is gespecialiseerd in een uitgebreid gourmet assortiment. Voldoende keus om samen heerlijk te tafelen. En in de meeste gevallen kun je heel gemakkelijk je gourmetvlees uitbreiden met heerlijke salades, passende sauzen en vers afgebakken stokbrood met huisgemaakte kruidenboter, wel zo makkelijk!

Kijk hier snel voor een Uw Slager bij jouw in de buurt

Buitenlandse vleeswaren
En wat dacht u van onze buitenlandse vleeswaren. We halen speciaal voor u de beste vleeswaren, worstsoorten en delicatessen uit onder ander Spanje en Italië. Denk bijvoorbeeld aan de authentieke Parma- en Serranoham, smaakvolle salami’s of de échte Spaanse fuet.
Huisgemaakte salades
Proeft u ook eens onze gevulde toastsalades, maaltijdsalades en patés. Uw Slager heeft een ruim aanbod. Uiteraard ontbreken de bekendste soorten hier niet in; zoals filet-americain, kip-kerrie of een rundvleessalade. Heerlijk voor op brood, op toast of als maaltijd.
Gegrilde hapjes
Ook voor een feestje of partijtje ben je bij Uw Slager aan het juiste adres. Iedere Uw Slager heeft zijn eigen assortiment heerlijke gegrilde specialiteiten. Vaak kun je deze ook bestellen als handige feestschaal via de website van de ondernemer. Succesvol feestje verzekerd!
Gegrilde specialiteiten
Specialist in het mooiste Rundvlees
Heerlijke vleeswaren voor elk moment
De lekkerste ambachtelijke worstsoorten
Vlees geselecteerd door de vakman