Gaasterlander Fricandeau

De fricandeau is een mager vleesdeel gesneden uit de bil van het varken.

1,89 100 gram
Gaasterlander Fricandeau
Omschrijving

De Gaasterlander Fricandeau is eveneens een mager vleesdeel. Lekker langzaam garen in de oven of op de barbecue geeft een zeer smakelijk resultaat. Omwikkel de fricandeau eens met spek voor een bijzondere smaakbeleving.

Het vlees van het Gaasterlander Kruidenvarken is niet zomaar varkensvlees. Alles binnen de keten is ingericht op gezondheid van het varken en op het voorkomen van stress. Beide aspecten zijn onlosmakelijk verbonden aan de kwaliteit, smaak en de houdbaarheid van het vlees. De hoge kwaliteit van het Gaasterlander Kruidenvarken ontstaat doordat:

  • 15 familiebedrijven nauwgezet samen werken;
  • Het Gaasterlander Kruidenvarken een uniek ras is, dit herken je o.a. in de smaak van het vlees ;
  • De deelnemende boeren gecertificeerd zijn volgens Beter Leven 1 ster;
  • De varkens dagelijks minimaal 3 soorten granen eten aangevuld met een portie kruiden;
  • Gaasterlander het enige concept in Nederland is dat traceerbaarheid biedt vanaf de boer tot en met de slagerij.
Allergenen en ingrediënten
Varkensvlees
Geen
Nederland
-
Ja
Ja
Wij draaien op Midmid