Gaasterlander Filet (heel)

De filet is een van de magerste stukken van het varken, afkomstig van de rug.

1,69 100 gram
Gaasterlander Filet (heel)
Omschrijving

De Gaasterlander filet is een heerlijk stuk varkensvlees. De filet is prima in zijn geheel te barbecueën op lage temperatuur. Je kunt hem ook gemakkelijk in porties verdelen voordat hij op de barbecue wordt gelegd. Een veelzijdig stukje vlees. 

Het vlees van het Gaasterlander Kruidenvarken is niet zomaar varkensvlees. Alles binnen de keten is ingericht op gezondheid van het varken en op het voorkomen van stress. Beide aspecten zijn onlosmakelijk verbonden aan de kwaliteit, smaak en de houdbaarheid van het vlees. De hoge kwaliteit van het Gaasterlander Kruidenvarken ontstaat doordat:

  • 15 familiebedrijven nauwgezet samenwerken;
  • Het Gaasterlander Kruidenvarken een uniek ras is, dit herken je o.a. in de smaak van het vlees ;
  • De deelnemende boeren gecertificeerd zijn volgens Beter Leven 1 ster;
  • De varkens dagelijks minimaal 3 soorten granen eten aangevuld met een portie kruiden;
  • Gaasterlander het enige concept in Nederland is dat traceerbaarheid biedt vanaf de boer tot en met de slagerij.
Allergenen en ingrediënten
Varkensvlees
Geen
Nederland
-
Ja
Ja
Wij draaien op Midmid