Gaasterlander Procureur
Omschrijving

De Gaasterlander Procureur is prima te bereiden op de barbecue of in de oven. De procureur altijd goed doorgaren, op deze wijze smelt het aanwezige vet als het ware door het vlees heen waardoor het vlees mals en extra smakelijk wordt.

De procureur van het varken wordt ook vaak gebruikt om Pulled Pork van te maken. De nek wordt dan gedurende lange tijd op een lage temperatuur gegaard om vervolgens met twee vorken uit elkaar getrokken te worden. Op een broodje of in een wrap met wat coleslaw en een licht sausje is dit het echte genieten.

Het vlees van het Gaasterlander Kruidenvarken is niet zomaar varkensvlees. Alles binnen de keten is ingericht op gezondheid van het varken en op het voorkomen van stress. Beide aspecten zijn onlosmakelijk verbonden aan de kwaliteit, smaak en de houdbaarheid van het vlees. De hoge kwaliteit van het Gaasterlander Kruidenvarken ontstaat doordat:

  • 15 familiebedrijven nauwgezet samenwerken;
  • Het Gaasterlander Kruidenvarken een uniek ras is, dit herken je o.a. in de smaak van het vlees ;
  • De deelnemende boeren gecertificeerd zijn volgens Beter Leven 1 ster;
  • De varkens dagelijks minimaal 3 soorten granen eten aangevuld met een portie kruiden;
  • Gaasterlander het enige concept in Nederland is dat traceerbaarheid biedt vanaf de boer tot en met de slagerij.

Gaasterlander Procureur

De procureur oftewel de nek van het varken is heel erg smaakvol door zijn combinatie van vlees, spieren en spek.

€ 1,69
100 gram
€ 16,90 per Kilo
Allergenen en ingrediënten
Varkensvlees
Allergenenvrij
Nederland
Ja
Ja