Gaasterlander Rookworst

De rookworst laat zich graag verenigen met een Hollandse stamppot of als basis voor de snert

1,85 100 gram
Gaasterlander Rookworst
Omschrijving

De Gaasterlander Rookworst wordt gemaakt door de samenvoeging van een reeks varkensvleesdelen. De roots van het Gaasterlander varken zijn wel daarom dan ook volledig terug te vinden in deze ambachtelijk gemaakte worst. De slager kan je vertellen welke houtsoort hij heeft gebruikt in zijn rookoven. Verschrikkelijk lekker bij een stamppot, bij de snert of als snack.

Het vlees van het Gaasterlander Kruidenvarken is niet zomaar varkensvlees. Alles binnen de keten is ingericht op gezondheid van het varken en op het voorkomen van stress. Beide aspecten zijn onlosmakelijk verbonden aan de kwaliteit, smaak en de houdbaarheid van het vlees. De hoge kwaliteit van het Gaasterlander Kruidenvarken ontstaat doordat:

  • 15 familiebedrijven nauwgezet samenwerken;
  • Het Gaasterlander Kruidenvarken een uniek ras is, dit herken je o.a. in de smaak van het vlees ;
  • De deelnemende boeren gecertificeerd zijn volgens Beter Leven 1 ster;
  • De varkens dagelijks minimaal 3 soorten granen eten aangevuld met een portie kruiden;
  • Gaasterlander het enige concept in Nederland is dat traceerbaarheid biedt vanaf de boer tot en met de slagerij.
Allergenen en ingrediënten
Varkensvlees
Geen
Nederland
-
Ja
Ja
Wij draaien op Midmid