Gaasterlander Kophaas

De kophaas wordt vaak gebruikt voor het maken van de lekkerste saté.

1,99 100 gram
Gaasterlander Kophaas
Omschrijving

De Gaasterlander kophaas is het kleine broertje van de reguliere varkenshaas. Dit deel van het varken is ideeal om te gebruiken voor het maken van vleesspiezen, zoals de saté. De kophaas is erg mager en door zijn geringe volume juist goed te gebruiken voor dit type vleesgerechten.

Het vlees van het Gaasterlander Kruidenvarken is niet zomaar varkensvlees. Alles binnen de keten is ingericht op gezondheid van het varken en op het voorkomen van stress. Beide aspecten zijn onlosmakelijk verbonden aan de kwaliteit, smaak en de houdbaarheid van het vlees. De hoge kwaliteit van het Gaasterlander Kruidenvarken ontstaat doordat:

  • 15 familiebedrijven nauwgezet samenwerken;
  • Het Gaasterlander Kruidenvarken een uniek ras is, dit herken je o.a. in de smaak van het vlees ;
  • De deelnemende boeren gecertificeerd zijn volgens Beter Leven 1 ster;
  • De varkens dagelijks minimaal 3 soorten granen eten aangevuld met een portie kruiden;
  • Gaasterlander het enige concept in Nederland is dat traceerbaarheid biedt vanaf de boer tot en met de slagerij.
Allergenen en ingrediënten
Varkensvlees
Geen
Nederland
-
Ja
Ja
Wij draaien op Midmid